Sajtsnickarn är en enskild firma med säte i Lidköping vid Vänern. Företaget startades på hösten år 2000. Jag som driver Sajtsnickarn heter Per Johannesson och är född 1965.

Mitt intresse för webbdesign och hemsidestillverkning började 1995, när jag köpte min första dator och fick tillgång till internet.

Det kändes fantastiskt att kunna sitta hemma och göra något på min lilla dator som jag sedan kunde publicera för att ge hela världen möjlighet att se vad jag åstadkommit och läsa mitt budskap.

Efterhand som åren gått har jag plöjt igenom åtskilliga artiklar och böcker om webbdesign och förkovrat mig inom området på egen hand.

Ganska snart stod det väldigt klart för mig att webbdesign inte bara rör sig om att slänga ihop texter med lite bilder och sedan publicera det hela. Det är relativt lätt att göra en sida. Det svåra är att få harmoni och en god disposition på den. Sidan ska vara angenäm att lägga blicken på, samtidigt som budskapet och informationen ska vara lätt att finna och ta till sig.

Det är lättare än man kanske tror, att med effekter och bilder, få budskapet att blekna och bli svårt att hitta för besökaren av sidan.

På slutet av 90-talet började så tanken på att starta en egen liten firma för webbdesign att ta form. Jag tittade mycket på de stora firmornas alster, jämförde dem med mina egna och kom fram till att jag mer än väl var tillräckligt kompetent att börja sälja mina tjänster. Sajtsnickarn var ett faktum!

Än en gång. Varmt välkomna till Sajtsnickarn.

Per Johannesson