Hemma igen!

Sådär ja! Då var man hemma igen efter en månads arbete i fjärran land.

Kan bara konstatera att Sverige är fantastiskt. Vi är lyckligt lottade som hamnat här.

De flesta av er har väl haft sin semester. Det märks att ni är tillbaka, då antalet samtal och mail ökat avsevärt den senaste veckan. Kul!

Själv har jag börjat komma ifatt med de jobb jag inte hann få till innan min tjänsteresa.

I dagarna kommer jag att lansera Sajtsnickarns nya hemsida. Den är ett led i min strategi mot ett mer flexibelt koncept, där jag använder mig mer av öppna plattformar i mitt arbete. Detta skapar en helt annan flexibilitet för mig, vilket gynnar både mina kunder och mig själv, då webplatserna blir tillgängliga via mobila enheter (smartphones och surfplattor) på ett smidigt vis.

Integrationen med sociala medier har blivit allt vanligare och viktigare och här gäller det att hänga med.

Webshoppar är inget nytt för Sajtsnickarn, men i och med att de öppna systemen, som, t.ex, WordPress blir allt vanligare som plattform för företagens webplatser, gäller det att ta fram bra butikslösningar här också. Och det har jag gjort :-)